Den 27 feb. 2008 

Hej Jørn 

Jeg blev anbefalet Jørn gennem en arbejdskollega og tænkte der er alt at vinde intet at tabe så jeg fik en tid hos Jørn i Gravlev.

Mit problem var at jeg gennem længere tid havde haft nældefeber/allergi hvor jeg slog ud i ansigtet med blussende kinder der hævede og brændte, de hævede så meget at det gik i mine øjne som så også gjorde meget ondt. Dette kom næsten hver dag da det var mad/fødevare der fik mig til at slå ud i ansigtet og det gjorde ganske ondt. Jeg tog 2 gange 2 tabl. hver dag og da jeg også havde vand i benene fik jeg også 2 tabl. der og 1 tabl. for forhøjet blodtryk om dagen så det var en del medicin om dagen jeg fik.

Efter en behandling og 3 onsdagssnakke med Jørn i telefonen har jeg ikke haft et eneste udbrud af allergi og har de pæneste tynde ankler igen og har ikke taget medicin siden november 2006 og min læge siger godt nok at man ikke bare sådan kan holde med vanddrivende og medicin mod forhøjet blodtryk men som jeg har sagt til ham; Det kan du jo se at man kan!;. Så her i januar var den gal igen med mig. Jeg havde fået en større skade i min højre overarm og skulder og var blevet opereret i oktober månede men jeg havde stadig betændelse i slimsæk og løfte sene i skulderen efter operationen. De havde ellers prøvet at rense op og givet mig laser og kortbølgestråler 2 gange og ugen i 2 måneder men det hjalp ikke, men, men, en gang oppe ved Jørn så var den betændelsestilstand væk og min fys kaldte det et mirakel hvilket det også er.

Med venlig hilsen

Mari Ann Kristensen.

Udviklet af DiaVision | Gravlevvej 6 Gravlev | 9520 Skørping | Tlf +45 98375225 (man/ons: 8.00-9.00)  |