Bækkenløsning

D.21.08.06

Jeg ville gerne bidrage med mine oplevelser af den hjælp som jeg har fået i forbindelse med en grim bækkenløsning efter en tvillingfødsel.

Jeg havde haft mange smerter som skyldes bækkenløsning under graviditeten og var af den overbevisning, at når jeg først havde født, ville de forsvinde af sig selv.
Men ca. et år efter fødslen og diverse besøg hos lægen, træning og behandling hos to forskelling fysioterapeuter, var jeg ved at blive desperat. Kunne det passe, at jeg skulle gå med disse smerter resten af mit liv.

Det var meget ubehageligt at være så hæmmet i sin dagliggag som jeg var i min. Bare det at få strømper på var meget smertefuldt. Jeg behøver vel heller ikke sige, at det går ud over ens humør og livskvalitet når man har konstante smerter.

Jeg var desperat for at blive fri for smerterne og hørte af en af min mands familie, at han havde fundet lindring og hjælp hos Jer i Gravlev.
Jeg var enormt skeptisk, men var også villig til at prøve alt, så jeg fik en tid.

Lige efter behandlingen kunne jeg mærke en markant forskel. Jeg var meget mere mobil, ja, jeg kunne faktisk røre mine tæer uden de store problemer. I den følgende uge fik jeg lidt opfølgende behandling over telefonen, og ca. 2 måneder efter var jeg komplet smertefri.

Her for et par måneder siden, begyndte smerterne at komme igen. Jeg gad ikke engang forsøge mig med div. trationelle behandlingsmetoder, men ringede og fik en tid.
Det er nu en månede siden, og endnu engang har behandlingen virket. Jeg er nu næsten smertefri og mere mobil, og forventer at det går som sidst, med at alle smerterne er væk om en månedes tid.

Hvordan det er muligt, det aner jeg ikke, men jeg ved bare at det virker, og det er nok for mig. Det er ikke længre smerterne der styrer mig og min hverdag, men mig og min familie som planlægger den.
 
Stinne Pedersen, Poulstrup


D.31.08.06

Da jeg blev gravid med mit andet barn fik jeg stærke rygsmerter. Det gjorde at jeg var ude af stand til at udføre mine daglige gøremål og var sengeliggende det meste af tiden.

Lægerne mente at det ville forsvinde når jeg havde født så det havde jeg stærke forhåbninger til. Men efter fødslen blev det ikke bedre og jeg var ude af stand til at passe mine børn. Lægerne sendte mig i røntgen, scanning og en masse undersøgelser uden resultat. De konkluderede at jeg havde slidgigt i rygsøjlen men smerterne sad et andet sted, hvilket lægerne ikke ville høre på.

Lægen kunne ikke gøre andet end at forhøje min daglige dosis af smertestillende og et tilbud om at få gjort ryggen stiv. Da de ikke kunne love mig bedring, takkede jeg nej og ville prøve andre alternative metoder.

Jeg har prøvet fysioterapi, kiropraktor, forskellige former for massage, zoneterapi, akupunktur og meget mere. Dette desværre uden resultat. Efter 2 år var der stadigvæk ingen bedring så jeg hørte om Jørn Knudsen og bestilte straks en tid. Jeg tog afsted med en del tvivl om denne mand virkelig kunne udrette "mirakler". Jeg var villig til at prøve alt.


Jeg blev glædelig overrasket. En behandling og jeg var af med en stor del af min smerte. Og jeg kunne igen passe mig selv og lege med mine børn. Og får jeg ondt igen, kan han hjælpe mig over telefonen, hvilket er mere end fantastisk. For dette er jeg Jørn og Lone evig taknemmelig og kan kun anbefale dem.
 
Malene Johansen, Løgstør

 
 

Udviklet af DiaVision | Gravlevvej 6 Gravlev | 9520 Skørping | Tlf +45 98375225 (man/ons: 8.00-9.00)  |