Hvad er jordstråler?

Jordstråler er elektromagnetiske felter der omslutter hele jorden. Disse felter benævnes som Hartmann og Curry gitterne og da deres indbyrdes afstand kun er nogle få meter kan man næppe forvente at nogle huse er strålefrie.

Ifølge Jordstråleforeningen Danmark vil organiske materialer der befinder sig et sådant elektromagnetisk felt igennem længere tid blive nedbrudt. Nedbrydes kan altså både mennesker, dyr og planter. Resultatet af skadelig stråling spænder fra kolde tæer til cancer.

Neutralisering af jordstråler med apparater og ligende, har ifølge Jordstråleforeningen en tidsbegrænset virkning, ligeledes kan disse ikke neutralisere de menneskeskabte stråler, såsom skadelig bestråling fra el-apparater samt elinstallationer i huset.

Den neutralisering vi foretager er helt enestående, idet den neutraliserer alt skadelig bestråling i hele huset og for altid. Dette har bevirket til de fine resultater som vi har opnået, idet flertallet af vore kunder har berettet om væsentlig bedring og i mange tilfælde, at de fuldstændig er blevet af med deres lidelser. På følgende sider kan De læse om de lidelser, som vore kunder har berettet om.

 

Udviklet af DiaVision | Gravlevvej 6 Gravlev | 9520 Skørping | Tlf +45 98375225 (man/ons: 8.00-9.00)  |