Kæledyr

Den 2 Maj 2003

Kære Lone og Jørn!

Vi har endelig fået os taget sammen til at få skrevet til Jer. Vi vil hermed gerne takke jer for de behandlinger vi har fået hos Jer.

For nogle år siden havde vi besøg af jer, hvor Jørn fjernede jordstråler i vores hus, og vi fik alle i familien en behandling. Resten af dagen svævede vi på en lyserød sky - vi havde det godt, men var alligevel skeptiske og fortalte det ikke til ret mange, da det lød underligt at vi havde fået rettet ryg/ben osv.

Så kommer vi til 2002, hvor vores dejlige golden retreiver hund på 3 år fik rigtige dårlige ører. Den blev behandlet hos dyrlægen først med adskillige øredråber uden god virkning, så kom den i narkose og fik skyllet ørerne. Da vi hentede den, flød det med blod fra ørerne, men dyrlægen sagde det nok skulle fortage sig. Det gjorde det ikke.Vi skiftede dyrlæge og den kom igen i behandling med øredråber og piller - antibiotika. Den nye dyrlæge fortalte at begge trommehinder var sprunget. Den havde nu fået en kødædende bakterie i ørerne, og hvis det ikke var væk i løbet af tre dage, skulle vores hund aflives. Det var ikke en rar besked og vi græd på skift den dag. Pludselig sagde vores ældste søn:" Hvorfor ringer vi ikke til den kloge mand?" Det gjorde vi så. Vores hund fik et par behandlnger i telefonen og Jørn sagde til os, at vi ikke måtte lade dyrlægen aflive den. Han skulle nok fjerne de bakterier og give den hørelsen tilbage.

Da vi kom til kontrol med hunden tre dage efter, kunne dyrlægen ikke forstå, at ørerne så fine ud, men det var jo dejligt og der var glæde i det lille hjem. Vores hund har efterfølgende fået to behandlinger oppe i klinikken hos Jer.

Siden har vi fortalt vidt og bredt om det vi har oplevet. Vi har været til kontrol hos dyrlægen, der sagde ørerne var fine.

Mange glade hilsner fra N.M og B.M, Hedensted

Udviklet af DiaVision | Gravlevvej 6 Gravlev | 9520 Skørping | Tlf +45 98375225 (man/ons: 8.00-9.00)  |