Når det spøger


--------------------------------------------------------------------------------

20. august 2002

Kære Lone og Jørn

Tusinde tak for at I har renset hus og grund for spøgelser og andre mærkelige ting, nu er det bare en perle så lys og venlig.

Venlig var der bestemt ikke før. Jeg kom herop i oktober sidste år, de første gange mærkede jeg intet, men da jeg var her til jul begyndte vi at få det dårligt, når vi opholdt os bestemte steder i huset. Jeg havde en følelse af at noget iskoldt rørte ved min højre side, og når jeg gik ud i gangen fik jeg nogle gange et skub hen imod entredøren, eller det var næsten umuligt at komme ud i køkkenet. Vi havde svært ved at sove og havde en følelse af ikke at være alene i soveværelset, desuden havde vi ondt i ryggen og jeg havde konstant hovedepine.

Min datter kom på besøg anden juledag og skulle have været her indtil den 31, men måtte tage afsted to dage før, hun følte også der var noget der ikke var som det skulle være. Vi havde ellers glædet os enormt meget, men hun kunne simpelthen ikke være her. Nytårsaften havde vi det meget dårligt, men vi var ikke syge, vi havde bare følelsen af en masse uro omkring os indtil jeg rejste igen.
Jeg kom tilbage i slutningen af februar, og så kom der gang i uroen igen. Vi talte mange gange om det var os der var "skøre" eller om der virkelig var noget galt her og det afgjorde sagen.

Vi kontaktede Lone og Jørn, de kom og rensede hus og grund for ånder og andre uheldige ting, dette foregik stille og roligt, ikke nogen teaterforestilling, Lone og Jørn er roligheden selv.

Nu er det en virklig "perle", der er sådan en fred og ro, blomsterne gror som aldrig før, fuglene synger og da I kørte ud af vores indkørsel trak I sløringsgardinet væk, her er så lyst nu.

Tusinde tak.
Ole & Mona


--------------------------------------------------------------------------------

7. august 2002

Kære Lone og Jørn

Vi er en familie, der bor i Frejlev - en lille forstad til Aalborg. Vi har boet i vores hus i 10 år og jeg har altid følt mig underlig tilpas i et par af værelserne.

For ca. 5 år siden begyndte der at ske sære ting i huset. F.eks rystede sengen med mig en aften jeg lå i den, og ofte var der meget fugtigt i soveværelset om morgenen. Man kunne faktisk se dug på skabene.

Vi oplevede at folk der var på besøg fik det underligt i den ende af huset, hvor soveværelset er. Senere blev det oftere og oftere, der skete noget. Vores søn på 9 år dengang - følte sig svimmel og kunne ikke få vejret når han lå i sin seng, hans værelse er ved siden af soveværelset. I løbet af det sidste års tid har vi oplevet at vores søn har set skygger i gangen, vi har hørt bankelyde og ting er faldet på gulvet og gået i stykker. En aften vågnede jeg om natten ved at det føltes som noget åndede mig op ad armen. Jeg har selv været ude af balance p.g.a det der skete, og vores hund ville ikke have mad når det var mig der fodrede den. En aften kom hunden nærmest flyvende ud af stuen, som hvis den var blevet kastet.

Jeg havde på et tidspunkt hørt om Jørn Knudsen og besluttede at kontakte ham for at få hjælp. Jørn knudsen og Lone Nielsen kom på besøg. De kunne fortælle at jeg på et tidspunkt havde haft besøg af en mand, som havde påført mig en dæmon. Desuden var der i huset 3 ånder som ved deres uro ville fortælle os, at de gerne ville over på den anden side til åndeverdenen. Lone Nielsen som er synsk kunne faktisk se en dæmon med en løftet kniv ved siden af mig. Hun kunne se at det ville ende med at min mand ville forlade mig, hvis ikke der blev gjort noget.

Jørn Knudsen foretog en undersøgelse af huset med to metalpinde og kunne fortælle at der var en forbandelse ved huset som gik langt tilbage i tiden. Det kunne måske forklare at 2 familier før os var gået konkurs, den ene med et firma og den anden med huset. Jørn Knudsen foretog en rensning af huset og uddrev dæmonen fra min krop. Det foregik uden hokus - pokus og besværgelser fra parret. Det hele skete ved Jørn Knudsens tankekraft og det foregik stille og roligt.

Vi skulle ringe en uge senere og fortælle hvordan det var gået. Vi kunne kun fortælle at alt havde været roligt siden og vi var alle godt tilpas igen.

Hilsen Linda fra Frejlev.


--------------------------------------------------------------------------------

3. august 2002

Kære Jørn og Lone

Da vi i 2000 endelig fik vores længe ventede ønskebarn troede vi at lykken var gjort, desværre viste det sig at vi skulle igennem en masse prøvelser før vi fik et glad barn.
Vores søn skreg de første 5 måneder af sit liv i ca. 18 timer i døgnet. Vi prøvede zoneterapi, kiropraktor, kinesolog, healing og meget mere.

Da vi flyttede ind i vores nyrenoverede hus kom der nye problemer til. Alex skreg når han skulle sove og vi måtte vugge ham i vores arme hver dag og sove med ham på maven.
Igennem Alex`s mormor kom vi så i kontakt med jer, der ved et besøg kunne fortælle, at Alex var besat og at det nok var sket ved fødslen. Desuden sov Alex på 5 krydser, så der var ikke noget at sige til, at han ikke kunne sove.

Efter Alex blev healet og huset renset var vi alle så trætte at vi sov i flere timer. Alex sov nu i 10 timer og vågnede som et nyt barn. Det er utroligt hvad der er sket, det er som om vi har fået et nyt barn. Han sover 10 - 12 timer om natten og gerne et par timer om dagen. Han leger og snakker som et vandfald, han er blevet utrolig kærlig og alle der kender ham siger at han er blevet en dejlig dreng med en energi og charme der smitter.

Vi ser det som et mirakel og et bevis på at der er mere mellem himmel og jord end det vi kan se.
Vi har ikke oplevet noget der skulle genere ham siden og vi er jer evigt taknemmelige for at have gjort vores ønskebarn til en glad og fræk dreng.

Mange kærlige hilsner
Henrik og Tina,
Fuglebjerg


--------------------------------------------------------------------------------

20. juli 2002

Kære Lone og Jørn

Tak for Jeres hjælp, der er nu blevet fred og ro i mit hjem, og jeg har fået det godt.

Uden Jeres hjælp ville jeg ikke have forstået, hvad der foregik hos mig. Der var ånder/spøgelser tilstede, eksempelvis så har jeg en blomst der står i et hjørne som pludselig stod på skrå -
uden at jeg havde været i nærheden af blomsten - jeg følte mig overvåget, ikke at jeg følte utilpashed, for skyggen forsvandt når jeg kikkede op. Jeg lånte min lejlighed ud til min svirgerinde og hun oplevede i den tid, at låste døre pludselig var ulåste og at døre gik op, hun fornemmede at der var ånder tilstede.

Igennem lang tid sov jeg dårligt om natten, det blev værre og jeg fik hold i højre hofte, jeg kunne næsten ikke rette mig op, hvis jeg havde siddet for længe, desuden havde jeg konstant en trykken i hovedet og energien havde forladt mig og det blev kun værre.

Nu efter 2 behandlinger, er jeg helt på toppen og mit hjem er renset for ånder og min energi er vendt tilbage.

Livet er bare dejligt.

Tak for hjælpen
Kærlig hilsen
Alise, Vejle

--------------------------------------------------------------------------------

Udviklet af DiaVision | Gravlevvej 6 Gravlev | 9520 Skørping | Tlf +45 98375225 (man/ons: 8.00-9.00)  |