Paradentose

Forår 2004

Et normal rutinetjek ved tandlægen, endte som et mareridt, da jeg fik konstateret paradentose som endda var meget fremskreden. Jeg fik en tid ved tandlægen for at gøre et forsøg på at rense tandkødet i alle lommerne, dog uden uden garanti for at det ville lykkedes at få bugt med det.

14 dage og en dyr regning senere var tænderne enddu mere blottede end før og så mildes talt katastrofale ud og tandlægen gav det ikke mange chancer - alternativet:
gebis!

Efter flere dages spekulationer - både psykisk og ikke mindst økonomiske, valgte jeg at kontakte helbrederen Jørn Knudsen, som før har hjulpet mig.

En behandling over telefonen var nok til at tænderne dagen efter allerede så meget bedre ud. Efter aftale med tandlægen skulle jeg til ny kontrol og han var mildes talt positiv overrasket over det der var sket, for det burde slet ikke være muligt. Jeg spurte derefter tandlægen om det sidste tandkød der endnu var en smule blottet, snart ville falde på plads igen, men det kunne han fortælle at det ville det aldrig.

Men som bekendt skal man aldrig sige aldrig - Jørn behandlede mig og mine tænder er som nye og friske igen.

Tak til Jørn, endnu engang
fra Linda

Udviklet af DiaVision | Gravlevvej 6 Gravlev | 9520 Skørping | Tlf +45 98375225 (man/ons: 8.00-9.00)  |