Artikel fra Hennes Verden nr. 25 2000

Én healing – og Jane kunne skippe kørestolen

27-årige Jane Jensen udviklede i forbindelse med sin tredje graviditet en smertefuld bækkenløsning. Selv efter fødslen havde hun så ondt, at hun måtte blive i kørestolen. Fremtiden tegnede sig noget usikker for den unge kvinde, indtil hun fik kontakt med healeren Jørn Knudsen.

Den står der endnu – kørestolen. Men det er kun, fordi den endnu ikke er blevet afleveret til hjælpemiddelcentralen, for stolen er ikke længere i funktion. Ifølge lægerne burde 27-årige Jane Jensen fra Aalborg stadig trille rundt. Men det gør hun ikke. Hun springer rundt og nyder atter at kunne bevæge sig frit omkring – tilmed uden smerter.

- Jeg er mor til tre piger på henholdsvis seks, tre og et år. I forbindelse med min seneste graviditet fik jeg en meget kraftig bækkenløsning. Jeg var blot 12 uger henne, da jeg måtte sygemeldes. Og jeg er ellers en meget stædig type, der ikke uden videre overgiver mig. Men allerede på dette tidspunkt kunne jeg ikke gå. Jeg nærmest væltede mig frem, fortæller Jane Jensen, der netop var gået i gang med en uddannelse til social- og sundhedshjælper.

I takt med at maven voksede, blev smerterne stærkere. Jane klarede sig så godt, hun kunne, med et par krykker, men halvvejs gennem graviditeten måtte hun tage imod tilbuddet om en kørestol.
- Jeg havde det rigtig træls. At bede om hjælp og være til besvær er slet ikke mig, men det kunne ikke være anderledes. Min mand Brian måtte klare det meste derhjemme, for jeg kunne stort set intet. Havde bare ondt og satte min lid til, at når først fødslen var overstået, ville alt blive godt igen, fortæller den nordjyske mor, der fik fødslen sat i gang 14 dage før terminen, fordi hun havde så mange smerter.

Lang ventetid på operation
Hendes forventninger til at alt ville ordne sig, så snart barnet var født, blev dog ikke indfriet. Hoften og bækkenet var stadig meget skævt. Desuden havde to ryghvirvler forskubbet sig på den nederste del af rygsøjlen.

- Læger, fysioterapeut og kiropraktor kiggede på mit bækken. Den lægelige konklusion blev, at det bedste, man kunne tilbyde mig, var en operation, hvor man ville forsøge at sætte bækkenet på plads igen. De kunne imidlertid ikke garantere, at jeg ville komme til at gå igen. Ventetiden på de 18 måneder kunne de desværre heller ikke gøre noget ved. Jeg måtte forsøge at holde ud, lød meldingen fra læger og specialister. Jeg var totalt knust, indrømmer Jane, der var plaget af dårlig samvittighed, specielt over at lade sin mand i stikken med det store praktiske arbejde det er at få en familie på fem til at fungere. Men i kulissen ventede en healer…

Janes mor, Lisbet Jensen, kunne berette om en veninde, der ved en enkelt healing var sluppet af med den hovedpine, der havde plaget hende i 17 år. Lisbet, som i de seneste 10 år har lidt meget af både slidgigt og fibromyalgi, besluttede sig for at opsøge healeren Jørn Knudsen. Han fjernede jordstråler og gav Lisbet en enkelt healing.

- Jeg begyndte at sove langt bedre om natten. Min gigt løsnede sig og blev mindre smertefuld. Nu kan jeg skære rugbrød, det har jeg ikke kunnet i mange år. Desuden kan jeg holde til at gå og cykle længere ture. Og selvfølgelig anbefalede jeg min datter at søge hjælp hos ham, tilføjer 50-årige Lisbet med et varmt smil.

Jørn Knudsen arbejder sammen med sin clairvoyante frue i en klinik i Gravlev ved Skørping. Jørn har altid vidst, at han var født med en ekstra gave, nemlig evnen til at helbrede. Et talent han af forskellige årsager først valgte at udnytte, da han for 12 år siden, som 49-årig, uddannede sig til zoneterapeut og senere til healpraktiker. - Jeg healer med tankens kraft og med den energi, der ligger i mine hænder. Men jeg kan også heale folk ud fra et foto eller via telefonen, tilføjer 61-årige Jørn Knudsen, der med sit lange grå hår samlet i en hestehale på godt en halv meter også ligner indbegrebet af en ”klog mand”.

Et mirakel
- Jeg var lidt urolig og nervøs, aftenen før jeg skulle heales af Jørn. Jeg ville så gerne tro på, at han kunne hjælpe mig, men jeg tvivlede. Det ville være lidt for fantastisk hvis han kunne helbrede mig. Før jeg lagde mig op på briksen, sagde han med et smil; ”Nu kan du godt sige farvel til både kørestol og krykker. Når jeg har healet dig, vil du være smertefri, og så kan du gå.” Som sagt, så gjort. Jeg har ikke haft problemer med mit bækken siden denne dag, og nu er der foreløbig gået tre måneder, fortæller Jane, der kun kan omtale oplevelsen som en sandt mirakel.

- I den første uge efter var hoften og bækkenet stadig ømt og meget skævt, men det gled langsomt på plads, og jeg har virkelig ikke haft gener, understreger Jane Jensen, der også kan berette om, hvorledes hendes mand og datter har draget nytte af Jørns energifyldte hænder. Om det siger Brian: - Jeg er ellers en meget kritisk fyr, når det gælder alternativ behandling, men efter at have fulgt både min kones og svigermors forløb var jeg alligevel blevet så imponeret, at jeg også selv valgte at lade mig heale. Jeg har i flere år døjet med rygsmerter og dårlige knæ. En enkelt behandling, og generne var væk. Da vores ældste datter Camilla pludselig kom ind i en periode, hvor hun begyndte at tisse i sengen tre-fire gange hver eneste nat, ringede vi til Jørn. Han healede hende på samme måde, som han havde gjort med os andre. Efter en måneds tid begyndte Camilla dog at tisse igen. Men i stedet for at køre til klinikken i Gravlev, bad Jørn om at tale med hende i telefonen. Hvad de to snakkede om, ved kun de, men hun har ikke tisset i sengen siden, fortæller farmand, der blandt andet på grund af Jørn Knudsens evner ikke længere er i tvivl om, at der må være mere mellem himmel og jord, end der umiddelbart kan sætte ord på.

Af: Malene Wonsbek
Foto: Jens Bach

Udviklet af DiaVision | Gravlevvej 6 Gravlev | 9520 Skørping | Tlf +45 98375225 (man/ons: 8.00-9.00)  |