Små mirakler

Her på siden vil du kunne læse om "små mirakler" fra folk der har fået det bedre efter et besøg af Jordstråle Eksperterne.

Har du oplevet "små mirakler" eller fået det bedre efter vores behandling hører vi gerne fra dig. Og med din tilladelse vil vi gerne viderebringe historien til andre. Skriv til lone@jordstraaleeksperterne.dk

Når det spøger

Klik her for at læse fortællinger fra folk der har fået renset huset for spøgelser.


--------------------------------------------------------------------------------

Horsens den 2. September 2007 - Mirakel
 
For år tilbage. Jeg havde gået og haft meget ondt i min ene arm, kunne bla. ikke løfte den særligt højt  eller f.eks. klø mig på ryggen m.m.

Jeg havde en artikel liggende om en mand fra Skørping, han havde bla. hjulpet en dame af med en masse smerter, og op fra en kørestol hun var nødt til at bruge.

Jeg ringede op. Jørn Knudsen tog telefonen og jeg fortalte hvorfor jeg ringede. Det var meget rart og spændende at tale med Jørn Knudsen. Efter en længere samtale spørger Jørn Knudsen ; "Hvorfor var det lige du ringede?". I det jeg svarer tager jeg min arm om på ryggen, og jeg oplevede at min arm som jeg ikke kunne bruge, lige nu mens vi havde talt sammen var helt iorden.

Jørn Knudsen sagde;" Jeg var ikke sikker på om jeg kunne nå dig, men det kunne jeg".

Jeg kan oplyse at min arm har været iorden lige siden.
Lone,


--------------------------------------------------------------------------------

Køge den 20. marts 2003

Og det skete i de dage (fra bibelen), at jeg fik mit liv tilbage.

Jeg hedder J. Larsen fra Køge og har haft diskos prolaps fra juni 1991, og så en eftermiddag ringede min mor, og fortalte at hun havde besøg af en healer ved navn Jørn Knudsen samt hans kone fra Nordjylland. Min mor spurte om jeg ville komme og deltage. Det sagde jeg nej til i første omgang, fordi jeg ikke troede på at det kunne hjælpe, men jeg kørte alligevel ud til min mor, det kunne jo ikke skade.
MEN hvad skete!

Jeg kom ind i stuen, og der sad Lone og Jørn og vi fik en snak medens jeg stod op på grund af smerter i ryggen. Efter nogle minutter sagde Jørn, at han var klar og jeg blev lagt på et spisebord. Men så skete det!!!
Efter behandlingen kunne jeg igen, efter flere år, nå mine tæer, jeg kunne nå mine hæle med bøjet ryg. Jeg kunne gå med min cykel ca. 8 km. hjem op ad bakke. Og dagen efter byggede jeg et trefløjet skab og installerede det, hentede brænde ind til de kolde nætter.
Hvilken dejlig nat.

De bedste tanker

J. Larsen
Køge


--------------------------------------------------------------------------------

Vig den 3. februar 2003

Kære Lone og Jørn

I må undskylde at jeg ikke har skrevet til Jer noget før, men der er sket så meget siden I var og healede mig den 6/4 2002. Det er simpelthen helt ufatteligt, efter jeg har gået sygemeldt i 2½ år med smerter og opgivet af lægerne, kommer I og jeg bliver smertefri.

Jeg startede i en tømrervirksomhed den 17/9 2002 som arbejdsmand, og den 1/11 2002 kom jeg i lære som voksenlærling. Jeg har ingen sygedage haft og jeg er meget glad for mit arbejde, det var ikke gået uden Jeres hjælp, tusind tak.

Mange venlige hilsner

Tage
Vig


--------------------------------------------------------------------------------

Silkeborg den 30 december 2002

Hej Jørn

Som en af mange, har jeg været medvirkende til at kiropraktorene i dette land får smør på bordet. Gennem de sidste 15 år har jeg jævnligt slæbt, humpet og halet mig sidelæns op ad trapperne til klinikken med hold i ryggen. Oftest har jeg efter 5 - 10 behandlinger kunnet vende tilbage til arbejdet, men før eller senere er den altid gal igen.

For godt et års tid siden blev jeg, for jeg ved ikke hvilken gang, - atter rettet ud, men nu havde jeg smerter konstant, - hold i ryggen eller ej. Kiropraktoren kunne ikke længere hjælpe mig og jeg fik den opfattelse, at det måske var mere ondt end godt med al den knækken og brækken. Jeg har så været i gang med fysisk træning,- først i samråd med en fysioterapeut, senere på egen hånd. Det har også hjulpet rigtigt meget, men et par dage før jul var den gal igen. Det blev bare værre dag for dag.

I går, søndag, kunne jeg ikke holde det ud længere,- der skulle ske noget, så jeg ringede til vagtlægen. Efter at have ventet i køen, fra nr. 9 ! , fik jeg beskeden "spis nogle piller og gå til kiropraktor i morgen". Den havde jeg jo "slet" ikke regnet ud vel ?.

Min kone sad så og viftede med et telefonnummer på en seddel hun havde fået af en veninde. "Jamen jeg skal nok ringe op", sagde hun - og da jeg var godt mør gik jeg med på spøgen.
Jeg kunne ikke engang rejse mig fra sengen uden hjælp.. Som sagt så gjort...

Jeg må jo tilstå, at uanset hvor meget jeg ønsker at tro omkring det vidtspændende begreb: "der er mere mellem himmel og jord" , så er jeg jo, som de fleste sikert er, udstyret med en vis portion skepsis.- Det er svært at forholde sig til noget man ikke selv oplever, men læser om - får fortalt - eller ser på TV. Man vil gerne tro -- meeen, et eller andet sted sidder "fornuften" og holder igen. Nå , men jeg vil ikke indlade mig på en længere udredning nu, men da du (Jørn) efter et par førsøg gennem vores telefosamtale igår, bl.a. gennem min kone førsøgte at fjerne smerterne i min ryg, til sidst sagde: "der går nok et par timer inden det rigtigt hjælper",  så tænkte jeg noget i retning af:- Nå ja, men så er det da prøvet . Det var min kone som ringede,- det var hende som insisterede,- så var jeg ligesom lidt dækket ind - så var det ikke bare mig som var lidt småtosset...

JO, Der var nok en smule forandring, men smerterne er jo heller ikke de samme hele tiden.. Der gik nogle timer og sørme om ikke det lettede, jeg kunne gå en tur udenfor huset, - senere igen var smerterne stort set væk... Her til morgen kunne jeg "tobakshoste" uden at knække sammen,- noget som har været et dagligt tilbagevendende mareridt det sidste år... Min ryg er ikke på toppen, men det blev jeg jo heller ikke lovet i første omgang, men min skepsis er blevet gjort til skamme - jeg/vi er ikke længere at finde blandt tvivlerne. Så Jørn vi glæder os utroligt meget til at få jer på besøg....

Hvad skal jeg sige for at runde af ?? Ordene mangler.. TAK Jørn......

Karsten
Silkeborg


--------------------------------------------------------------------------------

Mou den 18. december 2002

Den 26 september var jeg hos øjenlægen p.g.a at jeg skulle have nye briller. Efter testen sage han, at jeg ikke måtte køre bil. Så jeg gik hen til optikeren og bad ham teste mine øjne og hans analyse viste, at mit venstre øje havde 50 % syn og på højre øje var der ingen syn på.

Den 20 november fik min kone og jeg behandling af Jørn Knudsen i vores hjem. Jørn holdte på mine øjne og sage, at nu ville mine øjne blive meget bedre.
Torsdag den 12 december var jeg til synstest hos optikeren. De var ikke meget for at lave en ny synstest, fordi det ikke var så længe siden jeg fik en sidst, men jeg insisterede på en ny test og fortalte, at mine øjne var blevet healet imellemtiden. Min optiker var meget skepsis og bemærkede, at det var der så mange der havde prøvet og hvis der var sket noget så var det første gang, men han bøjede sig for mit ønske og testede mine øjne. Testen viste at synet på venstre øje havde ændret sig til at være næsten 100 % syn og mit syn på højre øje var nu 20 % iforhold til slet intet syn før. Optikeren var meget forbavset og sagde at sådan et mirakel havde han aldrig set før.
Nu kan jeg få lov til at køre bil igen.

J. K.
Mou


--------------------------------------------------------------------------------

Grenaa den 25.11.02

Hvad et foredrag om jordstråler kan føre til !

Jørn var blevet overtalt til at holde et foredrag om jordstråler, som jeg overværede. Samme aften fik jeg aftalt en dato, hvor han og Lone kom i mit hjem og fjernede jordstråler – men han fjernede meget mere.

I 25 år har jeg lidt af dårlig ryg. I de år har jeg med jævne mellemrum konsulteret kiropraktor, der kunne hjælpe mig over smerten – men den vendte altid tilbage. Havearbejdet har jeg opgivet for mange år siden. For 7 år siden havde jeg en mindre diskusprolaps, hvor jeg i to måneder stod op eller lå ned. Den kom jeg igennem ved hjælp af kinosologi og kiropraktik. Jeg har prøvet mange forskellige alternative behandlingsformer - men rygproblemerne vendte altid tilbage. De kom oftere og oftere. Jeg var oppe på over tyve kiropraktiske konsultationer på et år.

Så kom Jørn og Lone og fjernede jordstråler, ikke nok med det, de fjernede også smerterne i min ryg. Det følgende år, fik jeg hold i ryggen to gange, men en telefonopringning til Jørn satte den på plads med det samme – fantastisk oplevelse. Den ene gang var jeg så skæv og havde så ondt, at jeg kravlede hen til telefonen for et kvarter efter at kunne tage på arbejde !

For 1½ år siden fik jeg nyt arbejde, som jeg vidste var en belastning for ryggen. Jeg var ikke fri for bekymringer – kunne den holde til det ? Efter 8 mdr. gik det galt. Jeg var parat til at skippe jobbet, men tre telefonsamtaler med Jørgen, hvor han den sidste gang gik ind på det psykiske plan (min bekymring), kurerede ryggen. Det er nu ¾ år siden. Jeg skåner absolut ikke ryggen og den har det fint. Det er en fryd, hver dag jeg står op, uden smerter i ryggen – det ligner et mirakel !

Nørholm
Grenå


--------------------------------------------------------------------------------

Den 6. oktober 2002

Til Lone og Jørn Knudsen

Vi hører til blandt de meget heldige, der har den stor glæde, at have haft besøg af Lone og Jørn. Vi er et ægtepar på 56 og 57 år.

Grunden til at vi ønskede besøg er kort fortalt, at Henning de sidste 20 år har lidt af astma og astmaeksem. Yderligere begyndte han at få mange kraftige smerter næsten overalt på kroppen. Og på trods af utallige indlæggelser på forskellige sygehuse til udersøgelse, og meget stærk smertestillende medicin, tog smerterne til. Desuden blev det kun til 1 - 1½ times nattesøvn ad gangen, da smerterne vækkede ham. Forsøgsvis prøvede han at placere en madras, hvor han følte han kunne opholde sig i vores hus. Det gav en overgang lidt ro, men stadig forblev smerterne der. I ca. 3 måneder foregik nattesøvnen forskellige steder i huset, og panikken begyndte at gribe ham.

Så opstod idéen med at kontakte en jordstråleekspert. Desuden var - "koste hvad det vil" - det ikke til hverken at holde smerterne ud eller mangle nattesøvn.
Vi fik besøg, og blev spurgt ud om problemerne stille og rolig. Og, tror vi, der blev skabt gensidig tillid.
Vores hus blev afstrålet, og hele vores grund med. Vi blev også set efter i "sømmene", og vi var utrolig spændte på om der blev nattero.

Det blev der...
Henning har sovet i sin seng siden. Hans smerter er næsten forsvundet. Hans lugtesans er vendt tilbage. Min fibersprængning mærker jeg ikke mere. Min hørelse er blevet bedre. Vores humør er i top, og vi er meget mere positive. Som sidegevindst er grøntsager og blomster i haven betydelig mere frodig. Da vi fandt ud af, hvor godt Henning havde fået det, måtte vi også have vores sommerhus afstrålet.

Så vores taknemmelighed er ubeskrivelig.

Mange venlige hilsner
Iversen
Sig


--------------------------------------------------------------------------------

Den 30. september 2002

Mads eksem

Mads er mit barnebarn og er snart 7 år gammel. Han har, siden han var 4 måneder gammel haft problemer med at tåle forskellige fødevarer.

Det startede med mælk, og efterhånden som tiden gik, blev vi klar over, at han heller ikke kunne tåle noget med tomater i - ketchup og ligende - dertil blev så føjet citrus frugter, incl. citronsyre, som bliver brugt i utrolige mange fødevarer. Det gav sig udslag i, at han fik kløende eksem i albueled, under hagen, som pletter i ansigtet, ved og under ørene, på ryggen og brystkassen, på indersiden af lårene og i knæhaserne. Han kløede kort sagt næsten over hele kroppen, når det var værst. Det blev af hudlægen dianogstiseret som "børne astma eksem", som han måske ville vokse fra.

Efter én behandling, hvor Lone gik ind og "så" hvad, der var roden til Mads´ problemer, og Jørn healede ham, var Mads dagen efter fri for eksem. Der er kun sårene tilbage, de steder han havde kradset hul.

Nu 2 måneder efter spiser Mads alt, også alle de fødevarer han ikke kunne tåle før. Hans hud, som man før kunne betegne som ru sandpapir (når eksemen ikke var for meget i udbrud), kan man nu sammenligne med en "blød barnenumse" - og det over hele kroppen. Det er bare så vidunderligt.

Med mange taknemmelige hilsner

Betty S.
Grindsted


--------------------------------------------------------------------------------

Den 26 august 2002

Kære Lone og Jørn

For godt et 1½ år siden fik jeg en blodprop i hjernen, "jeg slap jo nok billigt", "kun" højre arm fik mén. Min højre arm var der faktisk ingen kræfter i og jeg kunne kun løfte den til albuehøjde. Det betød, at jeg ikke kunne beholde mit arbejde og gik sygemeldt.

Så fik vi besøg af Lone og Jørn (det skal her siges, at jeg ikke troede på at de kunne hjælpe mig).
Men, efter deres behandling; så kunne jeg pludselig løfte min arm op i normalhøjde og efter endnu en behandling - ja, så er mine kræfter i armen langsomt ved at komme op på normal styrke.
Så jeg anbefaler kraftigt alle, der har mén efter blodpropper til at prøve sådan en behandling - her er der virkelig tale om et mirakel.

En stor tak til Lone og Jørn

K.A Christensen, Arden


--------------------------------------------------------------------------------

20. august 2002

Kære Lone og Jørn.

Utroligt!!!!

Jeres behandling virker stadig - efter flere måneder.
Tænk at kunne slå græsplæne og støvsuge uden at få åndenød pgr. angina pectoris.
Tænk at kunne luge have m.m. uden at have ondt i ryggen.
Tænk at hverdagen føles mere lys og glad.

Alt dette opnået ved din, Jørn, og Lones behandling.
Det var en ganske speciel oplevelse, da jeg en strålende sommerdag modtog jer ude på vejen. Jeg følte straks stor sympati for jer begge. I udstrålede en ro og varme, som virkede tillidsvækkende. Efter den hyggelige samtale og efterfølgende behandling på køkkenbordet føler jeg mig mindst 10 år yngre og er ikke mere bange for, at mine aktiviteter giver bagslag i form af åndenød eller hjertebesvær.

Masser af varme hilsner
Inge, Helsinge


--------------------------------------------------------------------------------

25. juli 2002

Til Lone og Jørn

I skal have tusinde tak for jeres hjælp den. 07.07.02, det har gjort omvæltninger/ forandringer i det lille hjem.

I september 1999 var jeg og mine to mindste børn involveret i en alvorlig ulykke i udkanten af Vejle.
Jeg fik flere alvorlige skader, deriblandt slog jeg højre side af mit hovede alvorligt og fik 3 nakkehvirvler beskadiget og i de efterfølgende 3 år har jeg døjet med halvsidet hovedepine i højre side, nedsat hørelse på højre øre, følelsesløshed i højre side af kroppen som bevirkede, at jeg tabte ting når jeg tog dem med højre hånd eller smadrede mine glaslamper i køkkenet når jeg skulle hænge telefonrøret på, jeg kunne simpelthen ikke styre mine bevægelser. Min hukommelse blev meget nedsat og huske kunne jeg ikke, læse en bog - umuligt, jeg kunne ikke huske hvad jeg lige havde læst, og det gjorde at jeg måtte opgive min pædagoguddannelse.

Min dejlige kat som er en rolig og kærlig kat, begyndte pludselig at opføre sig underligt. Det begyndte med, at jeg kaldte på hende fordi hun ikke var lige bagved mig som hun plejer. Jeg så at hun ligesom ikke kunne gå ind i stuen fra altanen, når hun nåede dørtærskelen da lagde hun sig halvt ned og hendes ryghår rejste sig og halen blev tyk og hun hvæsede hvilket hun aldrig gør. Da hun endelig prøvede at løbe ind i stuen, løb hun under spisebordet og kikkede rundt som om en eller anden ville hende noget. Næste morgen jeg står op er min kat væk - sprunget ud fra 1 sal, det har den gjort 3 gange før, hvor jeg har kunnet gå ned og hente hende, men denne gang var hun væk - sporløst forsvundet.

I mellemtiden får jeg kontaktet Lone og Jørn og vi aftalte at de skulle komme den 7 juli. Aftenen før sidder vores kat nedenfor og venter på at jeg skal hente hende.

Dagen oprandt hvor Lone og Jørn kom og efter deres besøg har min kat været stille og rolig, jeg selv har ingen problemer med at huske, læser bøger - er igang med en bog på 350 sider og på 3 dage har jeg læst havldelen af den og genfortæller gerne, min hovedepine er væk og min hørelse er helt normal, følelsesløsheden i højre side er væk og jeg kan igen styre mine bevægelser og taber ikke tingene længre. Alt i alt - jeg føler at jeg er blevet et helt nyt menneske og min energi er i topform.
Jeg vil på familiens og egne vegne gerne takke Lone og Jørn for at have hjulpet os.

De kærligste hilsner fra
Helena, Vejle


--------------------------------------------------------------------------------

12. juni 2002

Til Lone og Jørn

Der er nu gået 2 år siden du healede mig, Jørn, så nu tror jeg på virkningen.

Jeg havde i 5 år gået med støttekrave på grund af slidgigt og diskusprolaps i min nakke, fået gigtmedicin og stærke smertestillende tabletter. Min gigt sad i de fleste led og jeg havde i over 10 år ikke kunnet sidde, alt havde jeg prøvet hos flere speciallæger uden resultat.

Jeg har ikke fået gigtmedicin siden, og jeg har mærket det begynde at "knurre" i et led har du haft mig i telefonen og healet mig pr. telefon.

Jeg har fået et nyt liv og har lige været på bustur i ferien og det klarede jeg. Så nu tror jeg, at der er et liv til mig uden smerter.

Mange hilsner og tanker med tak sender jeg til Gravlev

E.D. Christensen, Aars


--------------------------------------------------------------------------------

10. maj 2002

En sygdomshistorie fra Bettina S., Vesterbølle

Mit problem startede i december måned 2000, hvor jeg fik en diskosprolaps. Jeg var sygemeldt i 6 måneder, hvoraf de 2 var sengeliggende.

Året efter fik jeg igen en diskoprolaps og jeg måtte igen være sengeliggende med stærke smerter, men efter 14 dage med smerter henvendte jeg mig til Jørn Knudsen. Før Jørn Knudsen behandlede mig kunne jeg kun være oppe 5-10 minutter ad gangen, men efter Jørn Knudsen havde behandlet mig kunne jeg være oppe i flere timer uden smerte. Efter 2 behandlinger pr. telefon har jeg ikke mærket noget til min ryg siden.

Jørn Knudsen har fjernet min diskosprolaps og jeg håber, at andre kan drage nytte af denne beretning og undgå operation.

Bettina S.
Vesterbølle


--------------------------------------------------------------------------------

24. april 2002

Til Jørn Knudsen

En fantastisk oplevelse.

Jeg var gæst på forårsmessen 2002 i Aalborg, hvor jeg gik og slentrende rundt. Pludselig står jeg foran Jørn Knudsen som jeg intet kendte til. Vi talte lidt frem og tilbage, om hvad han kunne. Jeg var meget skeptisk da han fortalte han kunne gøre mit fodled smertefri  som jeg brækkede med 7 brud for ca. 30 år siden og som gav mig mange smerter hver dag. Jeg fik også ortopædisk fodtøj uden det hjalp. Men til sidst fik han åbenbart vendt min skepsis til noget positivt for resultatet var og er, at efter en behandling mærker jeg nærmest ikke mit fodled mere. Hvilken lykke.

Ca. 2 måneder senere kontaktede jeg Jørn Knudsen pr. telefon grundet en tennisalbue, som jeg har døjet med længe – fået indsprøjtninger, salve, gjort øvelser – intet hjalp.
Vi talte lidt i telefon og jeg fik nu at vide at nu var den i orden. Det var den også – men næste morgen var den gal igen. Jeg kontaktede igen Jørn Knudsen straks næste morgen tidlig på telefon og fortalte at den var gal igen. Vi fandt så ud af at jeg ikke havde fortalt helt rigtig hvordan jeg havde det i armen og hånden, og da jeg fik det forklaret ordentligt fik jeg igen hjælp igennem telefonen.

En time senere havde jeg det så godt at jeg kunne tage ud og spille golf uden problemer. Det er fantastisk og jeg er meget glad og taknemmelig.

De bedste og varmeste hilsner

Bibi O.


--------------------------------------------------------------------------------

19. april 2002

Kære Jørn

Hvor er vi glade og befriede for vore skavanker her i Eremitagen. Efter telefonsamtalen og fjernhealingen af mit problem med en slap blære, er tilværelsen som forvandlet endda med øjeblikkelig virkning, idet jeg ikke har nogen problemer i den retning mere.

Det havde hjulpet på de øvrige skavanker ved jeres besøg – Lone har ikke ”læst” fejl. Maven og øvrige dele virker optimalt, balancen i kroppen bevirker, at gangen er lettere og friere. Armen fik endnu en chance for større bevægelighed ved fjernhealingen. Denne dyrkes ved fortsat træning.

Min kære husbond er lettet over at ryggen og dermed hans bevægelighed er forbedret. Han er bedre tilpas end i mange år. Sønnikens problemer med det dårlige knæ er formindsket til det minimale, han bevæger sig ligeledes lettere efter at være ”rettet til”.

Hunden Sif er blevet så flot, den har intet eksem tilbage, og maveskindet er ikke mere rødfarvet og kløende. Nattesøvnen forstyrres ikke (vi sover også igennem, tak), og de deraf følgende lækager og andre ulykker er vi dermed sparet for.

Til sidst en tak og de venligste hilsner til jer begge to fra

Lis H.
Eremitagen

__________________________________________

Forår 2004
Et normal rutinetjek ved tandlægen, endte som et mareridt, da jeg fik konstateret paraden-
tose som endda var meget fremskreden. Jeg fik en tid ved tandlægen for at gøre et forsøg
på at rense tandkødet i alle lommerne, dog uden uden garanti for at det ville lykkedes at
få bugt med det. 14 dage og en dyr regning senere var tænderne enddu mere blottede end før
og så mildes talt katastrofale ud og tandlægen gav det ikke mange chancer - alternativet:
gebis!
Efter flere dages spekulationer - både psykisk og ikke mindst økonomiske, valgte jeg at
kontakte helbrederen Jørn Knudsen, som før har hjulpet mig.
En behandling over telefonen var nok til at tænderne dagen efter allerede så meget bedre ud.
Efter aftale med tandlægen skulle jeg til ny kontrol og han var mildes talt positiv over-
rasket over det der var sket, for det burde slet ikke være muligt. Jeg spurte derefter
tandlægen om det sidste tandkød der endnu var en smule blottet, snart ville falde på plads
igen, men det kunne han fortælle at det ville det aldrig.
Men som bekendt skal man aldrig sige aldrig - Jørn behandlede mig og mine tænder er som nye
og friske igen.
Tak til Jørn, endnu engang
fra Linda

Forår 2004
Jeg tog kontakt til helbrederen Jørn Knudsen da jeg igennem nogle år var kommet ind i en ond
cirkel, hvor jeg hver dag følte trang til at skulle have alkohol, for bare at få hverdagen
til at fungerer nogenlunde normalt. Jeg kunne ikke selv se problemet, kunne ikke se at det
gik ud over mine børn og mand og i det hele taget omgivelserne omkring mig, indtil min
søster og nogle gode venner tog fat i mig og sagde; at nu måtte det stoppe!.
Jeg ville jo gerne ud af det, men følte bare at det var meget svært.
Jørn hjalp mig og jeg er den dag idag tybt taknemmelig og føler selv jeg har det meget bedre
både fysisk og psykisk.
Jørn har gjort hvad jeg faktisk troede var umuligt. En utrolig lettelse, helt uden mén, tak
til Jørn fra Tina.

Udviklet af DiaVision | Gravlevvej 6 Gravlev | 9520 Skørping | Tlf +45 98375225 (man/ons: 8.00-9.00)  |